mgr inż. Karolina Kubiak

biotechnolog, specjalista ds. dietetyki

Z wykształcenia jestem magistrem inżynierem biotechnologii, posiadam tytuł Embriologa Klinicznego Polskiego Towarzystwa Medycyny Rozrodu i Embriologii (PTMRiE). Z Kliniką nOvum jestem związana od 2004 roku. Początkowo jako pracownik laboratorium andrologicznego, następnie laboratorium in vitro, gdzie na co dzień pracuje jako embriolog. W 2016 roku ukończyłam studium z zakresu dietetyki i otrzymałam tytuł Specjalisty ds. dietetyki.

Zadzwoń
Biografia
  • W nOvum pracuje od 2004 r.

W nOvum mgr inż. Karolina Kubiak prowadzi:

  • telemedyczną konsultację dietetyczną,
  • konsultację dietetyczną.

Przynależność do stowarzyszeń i towarzystw naukowych:

  • PTMRiE – Polskie Towarzystwo Medycyny Rozrodu I Embriologii

Szkolenia:

  • „Skuteczna profilaktyka i dietoterapia chorób przewodu pokarmowego na różnych etapach leczenia i rekonwalescencji” – Warszawa, listopad 2015 r.
  • „ABC Dietetyki Klinicznej – dietoterapia chorób autoimmunologicznych”, Warszawa, czerwiec 2016 r.
  • „Dietetyka sportowa”, Warszawa, kwiecień 2017 r.
  • IV Konferencja Medycyny Żywienia, WUM, maj 2019 r.
  • Praktyczne zalecenia żywieniowe w cukrzycy typu 2, szkolenie online, maj 2020
  • Żywienie i suplementacja w zespole policystycznych jajników, szkolenie  online, maj 2020
  • Dietoterapia w zespole jelita nadwrażliwego. Co pomaga w świetle badań? Szkolenie online, czerwiec 2020
  • Insulinooporność okiem dietetyka. Co pomaga w świetle badań? Szkolenie online, czerwiec 2020
  • Żywienie okołotreningowe, szkolenie online, czerwiec 2020
  • Odchudzanie od A do Z. Praktyczne wskazówki od dietetyka, szkolenie online, czerwiec 2020
  • V Konferencja Medycyny Żywienia, WUM,  październik 2020
  • Redukcja masy ciała w praktyce, szkolenie online, listopad 2020
  • Cukrzyca – ujęcie holistyczne, szkolenie online, listopad 2020
  • Dieta normokaloryczna, układanie diety w praktyce, szkolenie online, listopad 2020

Hobby:

dobry film, aktywny wypoczynek i kontakt z ludźmi.

Embriolog Kliniczny PTMRiE

„Skuteczna profilaktyka i dietoterapia chorób przewodu pokarmowego na różnych etapach leczenia i rekonwalescencji” – Warszawa, listopad 2015 r.

„ABC Dietetyki Klinicznej – dietoterapia chorób autoimmunologicznych”, Warszawa, czerwiec 2016 r.

„Dietetyka sportowa”, Warszawa, kwiecień 2017 r.

IV Konferencja Medycyny Żywienia, WUM, maj 2019 r.

Praktyczne zalecenia żywieniowe w cukrzycy typu 2, szkolenie online, maj 2020

Żywienie i suplementacja w zespole policystycznych jajników, szkolenie  online, maj 2020

Dietoterapia w zespole jelita nadwrażliwego. Co pomaga w świetle badań? Szkolenie online, czerwiec 2020

Insulinooporność okiem dietetyka. Co pomaga w świetle badań? Szkolenie online, czerwiec 2020

Żywienie okołotreningowe, szkolenie online, czerwiec 2020

Odchudzanie od A do Z. Praktyczne wskazówki od dietetyka, szkolenie online, czerwiec 2020

V Konferencja Medycyny Żywienia, WUM,  październik 2020

Redukcja masy ciała w praktyce, szkolenie online, listopad 2020

Cukrzyca – ujęcie holistyczne, szkolenie online, listopad 2020

Dieta normokaloryczna, układanie diety w praktyce, szkolenie online, listopad 2020